Generálkivitelezés

Generálkivitelezés - Profin Építkezz KftAmikor generálkivitelezés témakörben kutakodik valaki az interneten,

egy cél: megtalálni a legmegbízhatóbb generálkivitelezéssel foglalkozó céget.

Lehet elfoglalt  családfő, aki otthont szeretne mihamarabb biztosítani családja számára, vagy akár egy projekt menedzser, aki megbízható fő vállalkozót keres egy kiemelt társasház felépítésének projektjére, ugyanaz hajtja: A generálkivitelezés kulcs kérdés.

Természetesen egy szakembernek sokkal könnyebb dolga van, akkor ha partnerséget ajánl valakinek, hiszen mire a szerződés aláírásig eljut, már körbekérdezett a szakmában, milyen híre van adott cégnek, minőséget tekintve  referenciáik megfelelőek-e a kivitelezésre váró projekt esetében. Rendelkeznek a munkához megfelelő anyagi és egyéb más forrással. Azonban egy laikus esetében inkább az a kellemetlen bizonytalan érzés a jellemző a lépésről –lépésre haladásban, az imént említett példával teljesen ellenkezőleg, amikor generálkivitelezésről van szó. Biztosan az Ön fejében is megfordulnak azok a jellemző aggodalmak, hogy odamerjem adni vagy sem előre azt a bizonyos összeget, amit előlegként kérnek tőlem. Magukra hagyhatom a csapatot és foglalkozhatom a saját dolgommal, ha már kifizettem egy halom pénzt a vállalkozónak, vagy mire nap végén odaérek a helyszínre, a leendő szomszédok méltatlankodnak a kelleténél nagyobb zaj és kosz miatt. Nos, szerintünk ez nincs így jól! Nem kell, hogy előre idegeskedjen amiatt, mert megszeretné valósítani álmai otthonát és nincs a családban, barátok között olyan ember, aki ért valamelyest a tervezési – építkezési munkálatokhoz. Mi azért vagyunk, hogy minden terhet levegyünk a válláról.

Legyen Ön is szakember mint mi, vagy éppen egy családi házát tervező új kedves ügyfelünk, megmutatjuk most Önnek milyen egy profi generálkivitelezéssel foglalkozó cég.

Először is engedjen meg néhány gondolatot mellyel biztosítani szeretnénk arról, hogy valóban egy professzionális céggel van dolga.

Tapasztalatainkat 1995 óta gyarapítjuk az építőipar különböző ágazataiban, a kisebb munkáktól egészen a generálkivitelezésig mindent meg tudunk oldani. Több mint 100 családi és számos társasház elkészítésében segédkeztünk ez idő alatt. Az építőiparhoz kapcsolódóan több mint 33 alvállalkozóval állunk kapcsolatban, így a megbízónak nem kell attól tartania, hogy megakadnak a munkák.

A tapasztalatainkat Németországban gyarapítottuk, több mint 2 évtizedig, majd ezt követően döntöttünk úgy, hogy véglegesen a hazai építkezésekre fogunk koncentrálni. Egyik fő profilunk a generálkivitelezés.

A német minőséget mindenki szereti, azonban Magyarországon jellemzően kevesen tudják azt megfizetni. Tisztában voltunk ezzel, amikor beléptünk a magyar piacra, azonban azt is tudtuk, hogy a magyar építőipari cégeknek és alvállalkozóiknak megvan a maga híre itthon. Egyértelmű volt számunkra, hogy referenciáink önmagukért beszélnek és igény lesz cégünk megbízható és biztonságot nyújtó szolgáltatásaira. Már csak egy dolgunk volt, a két igényt összefésülni. Örömmel jelentjük, hogy ez meg is történt, a Profin Építkezz Kft.-t ha röviden egy mondattal kellene bemutatnom leendő ügyfelemnek a következőt mondanám nagy büszkeséggel. Német minőség magyarországi árakon! Szinte bizton állíthatom, hogyha megtekintette a weboldalunkon fellelhető információkat, nem kell tovább generálkivitelezőt keresnie! Láthatja referenciáinkon, hogy legyen szó tervezésről, kőműves vagy ács munkákról, villanyszerelésről, vízvezeték szereléstől a medencék beépítéséig,

A Profin Építkezz Kft.-t az esztétikum és a tökéletes kivitelezés jellemzi! Amennyiben generálkivitelezéssel kapcsolatban kérdései vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot és készséggel állunk rendelkezésére.

Kapcsolat felvétel

7 + 12 =

Kerek HázÉpítő Építőipari Kft.

1141 Budapest, Szugló u. 82

 E-mail: mesterepitok@gmail.com

 Tel:        +36 30 515 62 06