Könnyűszerkezetes házépítés

Könnyűszerkezetes házépítés - Profin Építkezz Kft.Könnyűszerkezetes házépítés mint építési lehetőség, nem cseng már ismeretlenül Magyarországon sem az emberek számára.

Hozzá szokhattunk már sajnos, hogy legyen szó bármiről ami újítás a világban, teljesen mindegy milyen iparágról beszélünk, általában nem mi vagyunk az elsők, ahol azt bevezetik és használják adott fejlesztést. Persze nem állíthatjuk, hogy a könnyűszerkezetes házépítés mostani dolog lenne, hiszen Nyugat- Európában több évtizedre visszamenő kultúrája van már, azonban tudjuk, hogy a magyar emberek szeretnek ragaszkodni általában a jól megszokotthoz, a biztonságosnak vélthez. Mindennek ellenére évről – évre terjed a könnyűszerkezetes házépítés technológiája hazánkban is. Érthető dolog, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos építési technikákkal szemben.

Milyen előnyei is vannak?

A legegyszerűbb és érthetőbb előnye, a nevéből adódik, vagyis ahogy a leginkább hívják Magyarországon az eljárást. Készház, ez a leginkább elterjedt neve hazánkban, amiből lehet sejteni, hogy sokkal rövidebb idő alatt kivitelezhető a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. Akár 3 hónap elteltével be is költözhetünk új családi házunkba. Nem akadály az időjárás, mint egy téglaépítésű építkezés esetében és az anyaghasználat is jóval kedvezőbb. Nincs annyi elpazarolt anyag, nincs rengeteg hulladék, amit ráadásul megfelelő helyre kell szállíttatnunk óriási költségeken, továbbá ha mindezektől mentesül a tulajdonos, hamarabb is fejeződhet be az építkezés. Az előnyöket leginkább a minősített fa anyagoknak köszönhetjük. Egyik legkiemelkedőbb ilyen pozitív tulajdonsága a könnyűszerkezetes házépítés során felhasznált anyagoknak az energiatakarékosság, hiszen kiemelkedően jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Mindez természetesen a pénztárcánkat is meg fogja kímélni a későbbiekben a téli hideg idő miatti megpróbáltatások ezáltal nem jelentenek akkora terhet, mint más fajta technológiával és anyagokkal felépült házak esetében. Bevizsgált, minősített kiemelkedően jó minőségű anyagokról lévén szó, ha élettartam tekintetében vizsgálódunk, akkor szintén ez az egyik legjobb és legbiztosabb megoldás.

Azonnal érzékelhető előnye még a könnyűszerkezetes házépítésnek, hogy az ezzel az eljárással készült házak általában, legalább 10 % -al nagyobb alapterületet tudnak biztosítani számunkra, mintha hagyományos téglaépítéssel készült volna.

Egyértelmű továbbá, hogy mivel előre legyártott elemekről van szó, ha idő közben változtatni szeretnénk valamin, netán egy falat kivenni a nagyobb tér elérésének érdekében, hatványozottan kisebb költségre számíthatunk, mint minden más anyagból és eljárással készült családi ház esetében. Itthon és Németországban is magas minőségben vállaljuk tervezéstől a kulcsrakész átadásig könnyűszerkezetes házak építését.

A Profin Építkezz Kft. áll rendelkezésére készséggel legyen bármilyen kérdése! Keressen minket elérhetőségeinken és vágjunk bele, hogy minél előbb be tudjon költözni álmai otthonába.

Kapcsolat felvétel

12 + 3 =

Kerek HázÉpítő Építőipari Kft.

1141 Budapest, Szugló u. 82.

E-mail: mesterepitok@gmail.comE-mail: 

Tel: +36 30 515 62 06