Szobafestés

Szobafestés - Profin Építkezz KftA szobafestés tipikusan az a munka, amit nehezen ad ki az ember a kezéből.

No persze, nem azért mert inkább jobb pacsmagolni a filléres boltban megvett minőségtelen mázoló eszközökkel, mint az udvaron sütögetni és sörözni a haverokkal, hanem mert mindenki spórolni akar, ott ahol csak tud. Éppen ezért mondom mindig, és ezt nem csak az én szakmámra tartom teljes mértékben igaznak, hanem minden másra is érvényesnek vélem. Ha spórolni akarsz, bízd profikra a munkát! Én sem szoktam az autóm minden baját otthon megszerelni, annak ellenére, hogy értek az autókhoz.

Mielőtt tehát festeni kellene és ott teremnek az udvaron a rokonok, barátok pár sörrel a kézben, hogy,, na, lehet kezdeni a szobafestést’’ gondoljuk meg, tényleg akarjuk magunknak a bajt vagy sem.

Először is az esetek legalább felében, dupla költséggel jutalmaz minket az élet meggondolatlan és Tiszavirág életű lelkesedésünkért. Először is megvesszük a festéshez szükséges eszközöket, persze ha tudjuk hogy pontosan mire is lesz szükségünk a ház megannyi helyiségéhez. Bőven kell a festékből is persze, és lehet hogy még a fólia és ragasztó is eszünkbe jut. Mindez azonban hiábavaló, ha a hirtelen verbuvált brigád nem bizonyul elég ügyesnek és kreatívnak. A sok ,,szóba festő mázolók’’ a híres humorista szavaival élve, gyorsan elfogynak, ha a tettek mezejére kell lépni, ne adj Isten még valami minőségi kreatív és esztétikus végeredményt kellene produkálni.

A szobafestés egyszeri költségen viszont a következőképpen néz ki. Felveszi a kapcsolatot a Profin Építkezz Kft.-vel a weboldalon található elérhetőségek egyikén. Elmondja mit szeretne, felmérjük a munkát. Rögtön kap is egy árajánlatot, láthatja hogy az anyagköltség egyáltalán azon a kereten belül van –e amit Ön erre szánt. Elfogadja a tanácsainkat, elkezdjük a munkát, haladunk a megbeszéltek szerint és a végén gyönyörködik a végeredményben. Ugye milyen egyszerű?

Mire számíthat, ha a Profin Építkezz Kft.-t bízza meg a szobafestési munkálatokkal?

Takarással, fóliázással, papírozással dolgozunk, nem maradnak utánunk foltok és kosz, csak az előre leegyeztetett színek és vonalak. Generálkivitelező cég vagyunk 24 éves tapasztalattal, de számunkra profiknak, ugyanolyan fontos egy szobafestés mint egy teljes társasházi projekt generálkivitelezése. Legyen szó egy számos helyiségből álló családi ház szobáinak festéséről, vagy egy kisebb garzon szobafestéséről, tőlünk a már megszokott precíz és minőségi munkát kapja! Vegye fel velünk a kapcsolatot és kifestünk Önnél!

Kapcsolat felvétel

6 + 10 =

Kerek HázÉpítő Építőipari Kft.

1141 Budapest, Szugló u. 82..

E-mail:  mesterepitok@gmail.com
Tel:        +36 30 515 62 06