Lakásfelújítás

Lakásfelújítás - Profin Építkezz KftHa valaki megkérdezné tőlem, hogy melyek a legfontosabb tanácsaim lakásfelújítás során, hogy sokat tudjon spórolni, az első és legfontosabb, hogy ne kezdjen bele Önmaga barkácsolgatni, a különböző munkálatokat ne csak másodkörben bízza profi szakemberekre, mert dupla költség lesz és rengeteg időbe fog telni.

Hacsak nem generálkivitelezés a fő szakterülete. Amikor lakásfelújításba kezdene, a legjobb tanácsom ahhoz, hogy pénzt tudjon spórolni és a végeredmény az legyen, amit megálmodott a lakásfelújítás végére, bízza profi generálkivitelező cégre a lakásfelújítást.

Legalább annyi ajánlatkérés érkezik  hozzánk abból az okból, hogy hibákat kell kijavítani egy félresikerült lakásfelújítás után, mint olyan amelyben a lakásfelújítás első lépéseként generálkivitelezésre kér be tőlünk valaki árajánlatot.

Egyértelmű, hogy sokan valamit nem jól csináltak és nekik már dupla idejük, energiájuk és pénzük bánja majd a lakásfelújítás során rosszul meghozott első döntésüket. Ugye tudja, hogy előbbi vagy utóbbi ügyfél jön ki a végén jobban a lakásfelújításból?! Éppen ezért a második tanácsom, keressen egy megbízható és precíz generálkivitelezéssel foglalkozó céget. Miért van szükség egy ilyen cégre? Biztos vagyok benne, hogy a leendő ház asszonya már megálmodta álmai konyháját és fürdőszobáját, a gyerekek már berendezték gondolatban a szobáikat, Ön pedig már a heti Bajnokok Ligája meccset nézi képzeletben a kanapéról. DE! A ház asszony tudja, hogy a konyhában ahhoz, hogy az elektronikai eszközök, gáztűzhely, páraelszívó pont ott lehessenek, ahol szeretné, hol és miért pont ott kell megcsinálni a vízvezetékeknek gázcsöveknek a kiállást? Amennyiben ez nem így van és újra kell tervezni, elfogadható lesz az, hogy minden máshová került mint azt szerette volna? Ön tisztában van vele, hogy a nappaliban, ami a ház mindenki által kedvelt és használt helyisége, elegendő konnektor beszerelését tervezte meg és ha így van, azok jó helyen vannak- e vagy éppen az újonnan a nappaliba készülő méregdrága szekrény háta mögött lesz a legtöbb? Higgye el kérem, ez a két példa a legegyszerűbben megoldható problémák közé tartozik. Ettől sokkal több és jóval nagyobb megoldandó problémái lesznek, hétről – hétre a lakásfelújítás során! Azonban mindezért nem Önnek kell aggódnia, ha megvan a megfelelő csapat és Ön nyugodtam foglalkozhat a saját munkájával, miközben a szakemberek dolgoznak. Kiemelten fontos, hogy szakemberek!

Nem csak hitvallásunk, hogy minden egyes munkafolyamatot csakis a hozzá értő szakembernek kell megcsinálni, de több mint 30 professzionális alvállalkozónk biztosítja Ön számára, hogy a vízvezetékeket nem a burkoló cseréli majd ki házában és a burkolatokat nem egy villanyszerelő teszi majd fel, ha végzett a kábelekkel.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk generálkivitelezésben, mindezt a rutint, németországi munkavégzés során gyűjtöttük össze. Ecsetelhetném, hogy  mire számíthat tőlünk minőség terén, de szerintem egyrészt jól körbe jártuk már a lakásfelújítás kérdését ahhoz, hogy lássa itt profi kezekben lesz lakása / háza, másrészt a galériában található referenciáktól jobban nem tudja megmutatni cégünk megbízható minőségi munkáját semmi. Van még egy jó hírem! Nyugodjon meg, Németországból csak a tapasztalatot, a minőségre és tökéletességre való törekvést hoztuk magunkkal, az árakat nem! Bármilyen kérdése legyen, keressen minket bátran elérhetőségeinken.

Megtervezzük Önnek a lakásfelújítását az első lépéstől egészen a kulcsátadásig. Önnek nem lesz semmi dolga a lakásfelújítás során, csak a végén élvezni a közös munka eredményét.

Kapcsolat felvétel

14 + 15 =

BAUSHIFT Kft.

1141 Budapest, Szugló u. 82.

E-mail: baushiftkft@gmail.comE-mail: 

Tel: +36 30 742 9754